Velkommen til Slåttefestivalen

Denne nettsida inneheld informasjon om forrige festival, som var 14.–15. juni 2019. Informasjon om neste festival kjem i mai.

Slåttefestivalen er ein tradisjonsberar der me ynskjer å bere kultur og tradisjon vidare med ljåslått, mattradisjonar, sunne aktivitetar for barn og musikk og dans.

Ljåslått-konkurransen er for alle og me ynskjer at fleire skal bli med å slå, det er ikkje bare for «proffar» men for alle som har lyst å prøve seg. Me kan by på flotte premiar!

Me kan by på eit flott og variert program, slåttemarknad med mange spennande utstillarar og aktivitetar og leik for store og små!

I år var det 20-årsjubileum. Les meir om festivalens historie her.

Følg oss i sosiale medier

Facebook Instagram Snapchat

PROGRAM

Klikk her for å sjå årets program

KONKURRANSE

Alle kan bli med!
Klikk her

MARKNAD

Husflid, handverk og småskala matproduksjon
Klikk her

Aasmund Nordstoga

ARTISTAR

Me har fleire spanande artistar på programmet
Klikk her

Sponsorar 2019

Hovedsponsor

Carlsen Fritzøe Bjarnason Elektrotech

Arrangementsponsorar

Listul Taxi Hjartdal Drivstoff AS   T.O. Flatland Transport Hjartdal Spar Sauland  Hjartdal kommune Kulturlandskapssenteret Skagerak Energi Gjensidige Hovden Hytteservice Felleskjøpet

Støttesponsorar

Spar Flatdal   Telebygg Bratsberg & Mæland AS Hjartdal og Gransherad Rekneskapskontor AS TineEIK Senteret Hjartdalsbygda AS Hjartdal Elektro AS Joker Hjartdal Morgedal Rør AS Hjlartdal Elverk Lidalen Grustak Dyrud Elektro Hjartdalbanken Olje- og Energisenteret AT Skog Rue Transport HV-Bygg