Cir.Cuz

Cir.Cuz består av Mats Melbye fra Østfold og Thomas Pedersen fra Grenland. 7 år har gått siden de brakdebuterte med singlen “Radio”. De to kompisene har siden den gang blitt noe av et fenomen i norsk popmusikk, med en lang rekke populære hitsingler og over 100 millioner streams. Størst av dem alle er «Supernova» som alene har oppnådd 20 millioner streams og hele 14 x platina!

Det var tidlig i 2011 Cir.Cuz slo igjennom med singelen «Radio», som fikk hele 26 uker på VG Lista og som solgte 10 x platina. Senere fulgte de opp med hits som «Diva», «Gatelys», «Original» og «Din Idiot». Med låten «Supernova» kunne de også notere seg å ha den mest spilte låten med norsk tekst på radio i 2013. Duoens to siste album «Vi er Cir.Cuz» og «Hjertet mitt slår» har sammenlagt ligget godt over 100 uker på VG-Lista Topp 40.

Cir.Cuz har gjennom årene blitt både elsket og hatet, men fanskaren har vokst seg stor og følger trofast med på veien. I dag turnerer Cir.Cuz nærmest konstant og er blitt et av Norges mest-spillende band. Tidligere har de også laget låten «Øyeblikk» for en av Elkjøps største TV-kampanjer, og i 2014 deltok de i Melodi Grand Prix med låtbidraget «Hele Verden».

I 2016 var Cir.Cuz med i det populære TV Norge-programmet ‘En hyllest til Jahn Teigen’, hvor over en halv million seere fikk med seg sendingen med duoen sine flotte fremføringer av Teigens klassikere «Det vakreste som fins» og «Mil etter mil». TV Norge la også ut et klipp med Cir.Cuz sin tolkning av «Det vakreste som fins» på sine Facebook-sider, og på få dager ble videoen sett av nærmere 700.000! Cir.Cuz gikk også rett til nr.1 på i Tunes med «Det vakreste som fins».

I løpet av 2018 vil det lanseres 4 nye singler fra Cir.Cuz, parallelt med spillejobber landet rundt og en tydelig tilstedeværelse i TV og media. Ved siden av Cir.Cuz er både Mats og Thomas aktive som låtskrivere og produsenter for andre artister, og står bak en lang rekke radio- og streaminghits de senere årene.

https://www.facebook.com/OfficialCirCuz/